Czas na ferment – kuchnia koreańska z Oriental Spoon
26 kwietnia 2025, godz.: 16:00
Czy w słoiku z kimchi da się zamknąć wspomnienia o domu? Warsztaty kulinarne towarzyszące spektaklowi Haribo Kimchi poprowadzi Eunjung Park – pochodząca z Seulu właścicielka krakowskich restauracji Oriental Spoon i Seoul Kimbap, od 15 lat dzieląca się w Polsce smakiem Korei.
W programie:
– przygotowanie dwóch rodzajów kimchi
– przystawka
– degustacja tradycyjnych dań kuchni koreańskiej w wersji wegetariańskiej i wegańskiej
Wejściówka: 50 zł
Z biletem na spektakl „Haribo Kimchi”: 40 zł
Karnet na cały dzień: 80 zł / 60 zł z biletem na spektakl
(obejmuje udział we wszystkich wydarzeniach w ramach Dnia Kultury Koreańskiej)
Dom Utopii – Międzynarodowe Centrum Empatii (Teatr Łaźnia Nowa)
Kraków